Financiële aanbieders

Geld lenen kan op diverse manieren en bij verschillende aanbieders. U kunt snel geld lenen met een mini lening of een lening met een langere looptijd zoals een persoonlijke lening. Wat is u ook kies er is altijd een aanbieder met een geld lening die bij u past.

Hieronder vindt u geldverstrekkers die u graag helpen de juiste keuze te maken voor de lening die bij u past.

Cashper → Verstrekt minileningen tot € 600,- met een looptijd van 15 of 30 dagen, afhankelijk van de gekozen lening. Bij Cashper.nl kunnen klanten terecht als zij op korte termijn behoefte hebben aan extra financiële ruimte. Cashper.nl is de eerste en enige verstrekker van minileningen met een bankvergunning in Europa. De doelgroep is iedere consument vanaf 21 tot 70 jaar met een inkomen vanaf € 900,-. 

Geldshop → Van uw huis een mooi thuis maken? Investeren in uw eigen toekomst door een goede opleiding te volgen? Dat echte vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Fijn leven is voor iedereen anders. De manier waarop u uw wensen op een verantwoorde manier financiert ook. Daarom is Geldshop.nl er. Zodat u kunt leven met uw hart en lenen met uw verstand. De tijden in de financiële wereld zijn veranderd. Persoonlijke service is daarin geen vanzelfsprekendheid meer. Geldshop.nl wil graag tegenwicht bieden aan deze ontwikkelingen. Daarom adviseert en bemiddelt Geldshop.nl in consumptief krediet volgens ‘het nieuwe lenen’: we stimuleren dat u verantwoord gaat lenen, we scheppen duidelijkheid over wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn en we staan voor uw klaar als u écht persoonlijk advies wilt.

Money2Go MasterCard® → Money2Go MasterCard® is de prepaid kaart ontwikkeld voor alle dagelijkse behoeften. Met de Money2go MasterCard® kunnen kaarthouders online en in winkels veilig aankopen doen, rekeningen betalen, hun reiskosten betalen in het buitenland en nog veel meer. Deze MasterCard® is ontwikkeld voor snelle veilige en gemakkelijke betalingen.

Money2GoCard → Nieuw in Nederland. De kaart om al uw aankopen mee te doen. Geen kredietcheck, 100% approval en veiliger kan contant betalen.

De Nederlandse Kredietmaatschappij → Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kan men discreet, eenvoudig, transparant, foutloos en vooral voordelig een lening afsluiten.
Dit kan DNKM.nl waarmaken door een optimale online dienstverlening. Daarom heeft DNKM.nl geen callcenter en komen er geen adviseurs bij de klanten over de vloer. Klant bepaalt zelf hoe het contact verloopt: telefonisch, per e-mail of per post. Klant kan dus thuis alles rustig en op gemak vergelijken en zelf beslissen.

Kredietspotter → KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan doen! In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet.

KredietSpotter.nl is onderdeel van Ster Krediet B.V., een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de consumptieve dienstverlening.

Loandome   Financiert kleine en onverwachte uitgaven van consumenten met een gezonde financiële huishouding. Loandome.com biedt consumenten een onderhandse geldlening aan van € 100,- tot en met € 500,- voor een periode van 30 dagen.

Wordcardbusiness Met een Visa World Card Business betaalt u snel, gemakkelijk en veilig uw zakelijke uitgaven. Overal ter wereld. Online een reis boeken, een zakelijke lunch of uw online advertentiebetalingen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

Waarom Visa World Card Business?
– Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard;
– Online altijd inzicht in uw transacties
– 180 dagen Aankoopverzekering;
– standaard € 2.500,- limiet;
– Bankonafhankelijk;
Het eerste jaar gratis en nu met € 75,- cadeautegoed.

International Card Services B.V. (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van onder meer Visa.

Card-houders van ICS kunnen rekenen op interessante aanbiedingen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

execution only hypotheek

Executiononlyhypotheek → dè website voor hypotheken ZONDER advies en ZONDER provisie. Alle hypotheekvormen kunnen worden gesloten voor € 795,- De klant betaalt pas als deze bij de notaris zit of is geweest. Alle berekeningen en telefonisch contact zijn GRATIS.

Doordat er géén advies wordt gegeven en géén provisie in het product zit verwerkt, kiezen steeds meer mensen voor de execution only hypotheek.
Doordat wij het allerlaagste tarief hanteren voor een hypotheekaanvraag en de meeste van onze klanten al precies weten wat zij willen, heeft Executiononlyhypotheek.com een zeer hoge conversie. Let wel, onze klanten weten precies wat zij willen en zijn zich dus niet aan het oriënteren.